Calitate de lungă durată și aspect impecabil

Cauți o soluție rapidă și de lungă durată pentru mascarea gardului sau delimitarea spațiului tău? Alege plasa cu efect de umbrire din polietilenă de înaltă densitate!

Aceasta asigură protecție împotriva vântului și a razelor solare, fiind un paravan excelent cu o durată lungă de viață și o gamă extinsă de utilizări. Plasa este importată din Italia și are în compoziție polimeri de calitate, ceea ce îi conferă rezistență la produsele chimice și stabilitate UV. Deși are un grad de umbrire de 90%, aceasta nu este opacă.

Plasa de umbrire verde are margini întărite și este prevăzută cu ochiuri de prindere din 20 în 20 cm. Astfel, montajul se realizează folosind bride de plastic sau cleme clipsuri. Fabricată la cele mai înalte standarde de calitate, plasa nu poate fi ruptă sau destrămată indiferent de forța exercitată asupra ei.

Un camuflaj excelent pentru garduri și nu numai…

Datorită gradului ridicat de umbrire, plasa de polietilenă este ideală pentru mascarea gardurilor de împrejmuire sau delimitare. Astfel, dobândești intimitatea de care ai nevoie și împiedici privirile curioase în spațiul tău privat.

De asemenea, plasa de umbrire are o gamă largă de utilizări, fiind excelentă și ca paravan pentru terase, șantiere de construcții, curți, balcoane, parcări, chioșcuri și alte spații sau suprafețe care au nevoie de protecție și acoperire.

Beneficii

→ Ideală pentru mascare gard sau delimitare

→ Rezistență chimică excelentă

→ Durată de viață lungă

→ Utilizare multiplă

→ Rezistență la intemperii

→ Protecție eficientă împotriva radiațiilor UV

→ Montaj facil

Preț și dimensiuni

Plasa de umbrire este comercializată sub formă de valuri disponibile în următoarele dimensiuni:

Lungime: 50 m ( 2.5 lei mp)  sau 100 m ( 2.4 lei mp)

Lățime: 1m, 1.5m, 2m, 3m, 4m, 5m sau 6m

Pe lângă ofertele standard, lungimea plasei de umbrire poate fi adaptată în funcție de necesitățile clientului. Pentru comenzile sub 50 de m, prețul este de 2.6 lei mp.

Utilizată în condiții adecvate și fără a interveni fizic asupra acesteia, plasa de umbrire beneficiază de 5 ani garanție.

Te-ai decis să comanzi plasa de umbrire? Contactează-ne și vom discuta toate detaliile prin e-mail sau telefonic!

plasează comanda

Cine suntem?

Societatea POLIKORP RS SRL colaborează cu furnizori de plasă de umbrire din Italia de peste 3 ani, timp în care am avut peste 1000 de clienți mulțumiți și am vândut în jur de 50 000 mp de plasă de diferite dimensiuni.

Astfel, ne propunem să ne ghidăm după aceleași valori: calitate, seriozitate și responsabilitate pentru toate produsele comercializate  și să ne ridicăm la nivelul aștepărilor celor care ne aleg, la fel ca și până acum.

Cum comanzi?

Poți comanda produsul dorit telefonic sau completând formularul pentru comenzi online. În cazul în care ai nevoie de ajutor, specialiștii noștri îți stau la dispoziție oricând la numărul de telefon: 0768592209, dar și prin e-mail: polikorp@gmail.com.

Întrebări frecvente

1. Cum primești comanda?

Produsele comandate vor fi livrate prin firma de curierat Urgent Cargus, sau, la alegere, prin curierul tău. Pentru comenzile primite până la ora 15, livrarea se va face a doua zi lucrătoare, iar pentru comenzile plasate după ora 15, livrarea se va efectua după ce comanda a fost înregistrată și confirmată (adică în 2 zile lucrătoare din momentul expedierii comenzii).

2. Cum plătești?

Poți opta pentru achitarea comenzii prin ordin bancar, ramburs sau Librapay.

3. Când beneficiezi de transport gratuit?

Pentru comenzile a căror valoare depășește suma de 500 lei, transportul este gratuit în aria acoperită de serviciile firmei de curierat. Pentru localitățile în afara ariei de livrare, se va achita diferența kilometrilor parcuși până la destinație.

4. Care sunt tarifele transportului prin curier?

Pentru localitățile aflate în aria de acoperire Urgent Curier, tariful este de 22 de lei. Fiecare kilometru aflat în exteriorul ariei de livrare se taxează cu 1 leu. Toate tarifele includ TVA.

5. Produsele se pot retuna?

În cazul în care nu ești mulțumit de calitatea plasei de umbrire, suportăm noi costurile procedurii de retur. Banii vor fi restituiți în maxim 10 zile de la primirea produsului de către magazinul nostru.

6. Cum se montează plasa de umbrire?

Plasa se montează cu ajutorul bridelor de plastic sau a clipsurilor, aceasta fiind special adaptată pentru utilizarea acestor sisteme de prindere. Noi oferim 200 bride de plastic pentru orice val de plasă achiziționat, indiferent de lățimea acestuia.

7. Se poate vedea prin plasa de umbrire?

Cu toate că densitatea plasei comercializate de noi este de 90%, aceasta nu este opacă, dar permite în același timp luminii să treacă în proporție de 10%.