Tehnologiile Makita

Tehnologia antivibrații (AVT)download

AVT reprezintă acea tehnologie care minimizează vibrațiile transmise de către o mașină spre mâinile operatorului. Amortizorul dinamic de vibrații integrat, atenuează nivelul avestora prin contrareacție, reducând disconfortul utilizatorului.

Sistemul AVT Makita inspirat din cunoștințele ingineriei seismice de reducere a vibrațiilor la cutremur, urmărește să introducă cele mai sigure elemente de scădere a vibraților cu 50% mai scăzute decât a altor produse comparabile.

Inovația Makita AVT, folosește cunoștințele de amortizare dinamică  reducând vibrațiile în același timp cu creșterea energiei de impact cu până la 75%

Sistem de absorbție a vibrațiilor în mâner

-Nivelul vibrațiilor este redus prin separarea secțiunii de prindere a mașinii față de zona motorului (arc de compresie pentru absorbția vibrațiilor).

Motorul fără perii (Brushless)brushless_21

  • Costuri de întreținere reduse, datorită lipsei periilor de carbon.
  • Energia salvată în urma lipsei fricțiunilor între perii, va fi folosită pentru un randament superior al mașinii, la fiecare încărcare a acumulatorului.

Mai mult timp de lucru cu un singur acumulator

  • Datorită randamentului ridicat, volumul de muncă realizat cu o singură încărcare a acumulatorului crește considerabil optimizând costul acestuia.

Timp de lucru îndelungat

  • Folosirea motorului fără perii reduce temperatura emanată, facând posibilă utilizarea de lungă durată.

Tehnologia acumulatorilor Li-Ion

LXT-logo

-Un acumulator Li-Ion se caracterizează printr-o tensiune ridicată, densitate mare de energie și o autodescărcare lentă.

-Este de asemenea ușor și compact, având o eficiență energetică ridicată.

LXT caracterizat prin încărcare rapidă și un ciclul de viață lung, datoritp combinației dintre Li-Ion și Sistemul Optim de Încărcare.

-Acest sistem specific brandului Makita, monitorizează procesul de încărcare în funcție de starea fiecărui acumulator, prin schimbul de informații între circuitele integrate aflate atât în acumulator cât și în încărcător.

LXT-durata viataRezistență extremă

Încărcătorul comunică direct cu fiecare celulă a acumulatorului, controlând curentul, voltajul și temperatura, realizând un circuit de încărcare optim și rapid, pentru o durată de viață mai mare a acumulatorului.

FUNCȚIA SOFT NO LOAD

  •  Reduce vibrațiile produse de mașină la relanti și cu consecință atenuează vibrațiile transmise către mâinile operatorului în timpul lucrului.
  • Oscilare redusă a burghiului în locașul de prindere când se pornește în modul de percuție

 

TEHNOLOGIA SJS II – SUPER JOINT SYSTEM

Sistem creat pentru a elimina vibrațiile transmise operatorului

Structura noului sistem Super Joint System II este format dintr-o Cama(presata in interioul arcului lamelar) si un Arc lamelar care absoarbe vibrațiile și elimină șocurile în timpul lucrului

 

 

 

 

 

andrei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *