Livrare si Plata

Produsele comandate de Dvs prin magazinul online VindemLaRaft.ro vor fi livrate prin firma de curierat Urgent Cargus sau prin curierul dvs.
Livrarea comenzilor achitate prin ordin bancar, Librapay sau ramburs.
In cazul in care comanda dumneavoastra este facuta pana in ora 15, livrarea comenzii va fi facuta prin Urgent Cargus si va ajunge la adresa specificata de dumneavoastra in urmatoarea zi lucratoare.In cazul in care comanda se face dupa ora 15, livrarea acesteia se va face in a doua zi lucratoare dupa inregistrarea comenzii.
Livrarea comenzilor achitate prin ordin de plata.
Livrarea comenzilor achitate prin transfer bancar se va realiza prin Urgent Cargus in urmatoarele 2 zile lucratoare de la incasarea banilor.

Transport gratuit prin curier

Pentru valori de peste 500 lei, transportul este gratuit in aria de acoperire Urgent Curier.Daca localitatea de livrare nu se afla in aria Urgent Curier vei achita numai diferenta de kilometrii.Pentru valori sub 500 lei , costul livrarii este de 22 lei pentru localitatile aflate in aria de acoperire Urgent Curier. Kilometrii exteriori se taxeaza cu 1 lei/km. Aceste valori includ TVA.
Pentru coletele care nu corespund descrierii de mai sus, costul transportului se comunica telefonic de catre agentul de vânzari si se calculeaza in functie de greutatea care depaseste 15 kg si km suplimentari pâna la punctul de livrare solicitat.